.NET Developer

Solliciteer nu

.NET Developer

Steden leefbaarder maken, dat is wat we doen. Wij weten dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken. En daar werken wij bij Greenwheels elke dag hard aan. Het concept van autodelen is voor een groot deel gebaseerd op onze IT oplossingen en jij als .NET Developer kunt ons helpen om Greenwheels verder te ontwikkelen voor de gebruiker van morgen!

Full-time · Rotterdam

Wat ga je doen?

Je zorgt samen met de andere .net developers dat onze systemen en applicaties  goed draaien, waarmee je actief bijdraagt aan het gebruikersgemak van ons product en de tevredenheid van onze klanten. Je ontwikkelt en onderhoudt de systemen en applicaties die voor en door Greenwheels worden gebruikt en samen met het team bedenk, analyseer en evalueer je mogelijke nieuwe oplossingen en werk je deze uit. Om tot een goed eindresultaat te komen voor onze klanten en eindgebruikers werk je nauw samen met de andere developers (ook extern), de testers en de verschillende product owners. Onze huidige focus ligt op Azure, microservices, event-driven en continuous delivery. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. 

Wie zoeken wij?

Als onze perfecte kandidaat:

  • Heb je enige ervaring (tenminste 3 jaar) als .Net Developer en kun je daardoor behoorlijk zelfstandig werken;
  • Heb je kennis van en ervaring met de volgende technieken: NET (Core), C#, REST APIs, Azure, Microservices, Event driven, Docker;
  • Ben je nieuwsgierig en leergierig aangelegd;
  • Ben je proactief, heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en werk je secuur;
  • Kun je omgaan met veranderingen;
  • Communiceer je gemakkelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wat bieden wij?

1. Een goed salaris (3.500-5.770 bruto)

2. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

3. Uitstekende pensioenregeling

4. 28 vakantiedagen (bij 40 uur)

5. Gratis toegang tot onze fitnesszaal

6. Korting op Greenwheels abonnement

7. Flexibiliteit in werkplek en werktijden

8. Werkplek in hartje Rotterdam

9. Diverse opleidingsmogelijkheden

Over Greenwheels

Steden leefbaarder maken, dat is wat we doen. En daar werken we bij Greenwheels elke dag hard aan. Voor elke Greenwheels-auto verdwijnen 11 andere auto's van straat, hiermee creëren we ruimte in onze steeds drukker wordende steden. Wij weten dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken.

We groeien harder dan ooit, we bereiken steeds meer mensen met onze duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. En onlangs zijn we benoemd tot een van de meest inspirerende organisaties van 2022. We zijn een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. De Rotterdamse cultuur zie je terug in onze organisatie. We houden van korte lijnen en zijn pragmatisch.

Procedure

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

  • een korte get-to-know (telefonisch)
  • 1e sollicitatiegesprek
  • online assessment + 2e sollicitatiegesprek

Vragen?

Stuur een email naar misschien wel je toekomstige IT Manager:
Sander Groenenberg (sander.groenenberg@greenwheels.nl)

Nog steeds geïnteresseerd?
Klik op "Solliciteer nu" 👇 en we komen z.s.m. met je in contact!