Scrum Master

Solliciteer nu

Scrum Master

Heb je een passie voor duurzaamheid? Word jij enthousiast van nieuwe uitdagingen en ben je altijd op zoek naar verbeteringen in processen en methodieken? Kan jij onze organisatie verder helpen in onze waardecreatie? Kan jij de theorie en praktijk van Agile werken verder uitdragen en pragmatisch vertalen naar onze manier van werken? Vind je het fijn om samen te werken met verschillende teams en hen verder helpen groeien in een Agile Mindset? 

Dan zijn we op zoek naar jou!

Full-time / Part-time · Rotterdam

Wat ga je doen?

Bij Greenwheels zijn we elke dag bezig met het beter maken van de klantreis en onze manier van werken. Voor precies dat doel willen we het team versterken met een Scrum Master.

In deze Scrum Master rol ben je verantwoordelijk voor twee Scrumteams. Het Signup & Account team en het Book & Drive team die zich richten op onze klantbeleving in onze Web en Mobile App.

Je gaat samenwerken met diverse gedreven collega’s. Elk van deze teams bestaan uit o.a. een Product Owner en verschillende Developers (deels in Nederland en deels in het Buitenland).

Als servant leader van deze teams zul jij je met name focussen om ze te leren, te faciliteren, te coachen en te mentoren om met het Scrum framework te werken. Je draagt erin bij dat zowel de teams als de omgeving van de teams naar een hoger volwassenheidsniveau worden gebracht. Je neemt initiatief om verbeteringen of belemmeringen bespreekbaar te maken en biedt de teams informatie, tools of nieuwe ideeën aan om de manier van werken naar een hoger plan te brengen.

Daarnaast draag je het Agile gedachtegoed en principes verder uit binnen de organisatie en helpt mee met verbeteringen in ons waardecreatieproces om efficiënter en effectiever te worden samen met onze andere Scrum Master en Product Owners. 

Wat breng je mee?

We vinden het met name belangrijk dat je zowel nauw kunt samenwerken met onze andere Scrum Master en het grotere plaatje van waardecreatie en continuous improvement toe kunt passen.

Als onze ideale Scrum Master:

 • heb je minimaal 4 jaar relevante ervaring in de rol als gecertificeerd Scrum Master;
 • heb je ervaring in het werken met meerdere teams tegelijk;
 • ben je communicatief vaardig en pak de leiding in complexe discussies;
 • red je je gemakkelijk in zowel het Nederlands als in het Engels en ben je sterk in het geven en ontvangen van feedback;
 • ben je goed in het plannen en organiseren en heb je net als wij een Rotterdamse aanpak mentaliteit;
 • haal je energie uit het coachen van de Scrumteams en het helpen om de samenwerking tussen teamleden en stakeholders te verbeteren;
 • ben je in staat om het Agile gedachtegoed en het Scrum framework over te brengen;
 • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau;

Competenties & Skills

 • Je bent enthousiast en proactief;
 • Je bent in het bezit van een groot aanpassingsvermogen en kunt anticiperen op veranderingen;
 • Je hebt een snel leervermogen en bent oplossingsgericht;
 • Je bent collegiaal en klantgericht;
 • Je toont durf en kunt kritisch denken;
 • Je bent sensitief voor je omgeving; 

Wat bieden wij?

1. Een goed salaris (3.500 - 5.750 bruto)

2. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

3. Uitstekende pensioenregeling

4. 28 vakantiedagen (bij 40 uur) met mogelijkheid tot 10 bijkopen en flexibel opnemen van doordeweekse feestdagen

5. Gratis toegang tot onze fitnesszaal

6. Korting op Greenwheels tarief

7. Flexibiliteit in werkplek en werktijden

8. Werkplek met gezellig collega's in hartje Rotterdam

9. Diverse opleidingsmogelijkheden

10. WFH vergoeding en volledige reiskostenvergoeding met het OV

Over Greenwheels

Greenwheels is niet zomaar een deelbedrijf. Greenwheels neemt in Nederland een belangrijke positie in op het gebied van autodelen om steden leefbaarder te maken.

Steden leefbaarder maken, dat is wat we doen. En daar werken we bij Greenwheels elke dag hard aan. Voor elke Greenwheels-auto verdwijnen 11 andere auto's van straat, hiermee creëren we ruimte in onze steeds drukker wordende steden. Wij weten dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken.

We groeien harder dan ooit, we bereiken steeds meer mensen met onze duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. En onlangs zijn we benoemd tot een van de meest inspirerende organisaties van 2022. We zijn een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. De Rotterdamse cultuur zie je terug in onze organisatie. We houden van korte lijnen en zijn pragmatisch.

Direct solliciteren:

Ben jij net zo enthousiast over ons als wij over deze rol? Mooi, dan zijn wij waarschijnlijk een goede match!

Solliciteren bij ons is heel eenvoudig. Stuur je CV en motivatiebrief via hr@greenwheels.nl of via de knop Solliciteer nu en er wordt vervolgens contact opgenomen door een van onze medewerkers van ons People&Culture Team hier bij Greenwheels!

Onze procedure bestaat uit twee gesprekken met daartussen een online assessment.