Schade Support

Solliciteer nu

Schade Support

Vind jij het heerlijk om lastige kwesties op te lossen en werkprocessen te verbeteren? Draag je graag een steentje bij aan een duurzame wereld? Als Schade Support bij Greenwheels help je mee de dienstverlening in gedeeld autogebruik te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen.

16-40 uur/week · Rotterdam

Wat ga je doen?

Als Schade Support ondersteun je de Schadebehandelaars en zorgen jullie samen voor optimale afhandeling van autoschades en aanrijdingen. Je communiceert met klanten over gereden schades en aanrijdingen, legt ze uit wat er moet gebeuren en wat ze kunnen verwachten. Je zorgt ervoor dat de auto's gerepareerd worden, waarvoor je schakelt met reparatiebedrijven en bergers. Zo zorgen we er voor dat onze auto's veilig blijven en snel weer inzetbaar zijn. Soms is een schade of aanrijding een verzekeringskwestie. Je communiceert dan met de verzekeringsmaatschappij wat er gebeurt is en pakt eventuele uitvragen van hen op richting de klant. Alles aan de hand van bestaande procedures. De functie is erg afwisselend, vooral ook omdat we graag willen dat je niet alleen uitvoert, maar bijvoorbeeld ook meedenkt in hoe zaken beter of sneller kunnen. Bijvoorbeeld in de communicatie of in de afhandeling van zaken.

Ben jij the one?

Onze ideale kandidaat:

  • is analytisch en probleemoplossend;

  • kan zich goed inleven in de klant;

  • is communicatief sterk (Nederlands en Engels);

  • werkt gestructureerd en accuraat;

  • is overtuigend, diplomatiek en assertief;

  • woont bij voorkeur niet al te ver van Rotterdam.

Wat bieden wij?

1. Een goed salaris (vanaf €13,50 per uur)

2. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

3. 28 vakantiedagen (bij 40 uur)

4. Gratis toegang tot onze fitnesszaal

5. Korting op Greenwheels abonnement

6. Flexibiliteit in werkplek en werktijden

7. Werkplek in hartje Rotterdam

8. Diverse opleidingsmogelijkheden


Over Greenwheels

Steden leefbaarder maken, dat is wat we doen. En daar werken we bij Greenwheels elke dag hard aan. Voor elke Greenwheels-auto verdwijnen 11 andere auto's van straat, hiermee creëren we ruimte in onze steeds drukker wordende steden. Wij weten dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken.

We groeien harder dan ooit, we bereiken steeds meer mensen met onze duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. En onlangs zijn we benoemd tot een van de meest inspirerende organisaties van 2022. We zijn een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. De Rotterdamse cultuur zie je terug in onze organisatie. We houden van korte lijnen en zijn pragmatisch.

Procedure

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

  • een korte get-to-know
  • 1e sollicitatiegesprek
  • online assessment
  • 2e sollicitatiegesprek

Vragen?

Ben je enthousiast geworden maar heb je nog een vraag? Neem dan contact op met ons People & Culture team op hr@greenwheels.nl

Wil je gelijk solliciteren? Klik op "Solliciteer nu" 👇 en we komen z.s.m. met je in contact! Wij vinden je motivatie voor de functie en onze organisatie heel belangrijk, dus vergeet deze niet mee te sturen!