Fleetchecker

Solliciteer nu

Fleetchecker

Vind jij het fijn om je eigen planning te maken? Heb je affiniteit met auto’s? Kan jij niet goed stil zitten en ben je het liefst op pad? Wil jij ons helpen de Greenwheels vloot altijd beschikbaar te maken met schone, goed functionerende en veilige auto’s? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Full-time / Part-time · 3 / 4 / 5 dagen per week - Amsterdam of Rotterdam

Wat bieden we jou?

Een baan waar geen dag hetzelfde is. Je bent elke dag buiten en in beweging. Elke dag mag je aan de slag met onze verschillende auto’s; van de Up tot de e-Golf. Je werkt voor een groot deel zelfstandig, maar zal soms ook samenwerken met andere fleetcheckers in de regio. Je mag zelf je werk indelen en hebt dus zelf jouw dagplanning in de hand. Wij geven jou daarin veel vrijheid. Benieuwd hoe de dag van onze autocontroleurs eruit ziet? Lees dan snel verder!

Hoe ziet je dag eruit? 

Zoals gezegd, geen dag is hetzelfde, maar je bent op een dag sowieso bezig met;

 • Langs verschillende auto’s rijden in de regio Amsterdam of Rotterdam. Dit doe je met de fiets, een Greenwheels auto of soms met het openbaar vervoer.
 • Meldingen die onze klanten hebben gemaakt verwerken; bijvoorbeeld een auto die niet open gaat of wanneer een auto niet gevonden is;
 • (Kleine) technische problemen oplossen zoals werkzaamheden aan onze boordcomputer, ruitenwissers vervangen of de auto weer voorzien van wieldoppen;
 • Samen met collega’s weggesleepte auto’s weer op de vaste locatie zetten en auto’s terugzetten die niet goed zijn terug gezet;
 • En verder is het elke dag weer een verrassing waar je tegenaan zult lopen! 

Wij zijn op zoek naar een collega die;

Onze ideale kandidaat:

 • In het bezit is van Rijbewijs B;

 • Woont in of in de omgeving van Amsterdam of Rotterdam;
 • De Nederlandse taal spreekt;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is geen must, maar heeft wel de voorkeur;
 • Wat technische kennis heeft en niet alleen zelfstandig kan werken, maar ook met collega’s. 
 • Is minimaal 3 dagen per week beschikbaar (maandag t/m vrijdag)

We staan open voor alle verschillende soorten mensen voor deze rol; van student tot 65 plusser, wel of geen MBO opleiding, zoekend naar een parttime baan of juist een fulltime baan, het kan allemaal! Dus wil je een aanvulling op je AOW of DUO of wil je graag een zelfstandige, afwisselende fulltime baan bij een bedrijf dat oog heeft voor het milieu, dan komen we graag in contact met je!


Wat bieden wij?

1. Een goed salaris (1.855-2.165 bruto)

2. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

3. Uitstekende pensioenregeling

4. 28 vakantiedagen (bij 40 uur)

5. Gratis toegang tot onze fitnesszaal

6. Stevige korting op je Greenwheels abonnement

7. Flexibiliteit in werktijden

8. Diverse opleidingsmogelijkheden


Over Greenwheels

Steden leefbaarder maken, dat is wat we doen. En daar werken we bij Greenwheels elke dag hard aan. Voor elke Greenwheels-auto verdwijnen 11 andere auto's van straat, hiermee creëren we ruimte in onze steeds drukker wordende steden. Wij weten dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken.

We groeien harder dan ooit, we bereiken steeds meer mensen met onze duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. En onlangs zijn we benoemd tot een van de meest inspirerende organisaties van 2022. We zijn een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. De Rotterdamse cultuur zie je terug in onze organisatie. We houden van korte lijnen en zijn pragmatisch.

Vragen?

Ben je enthousiast geworden maar heb je nog een vraag? Neem dan contact op met je toekomstige collega Sebastiaan van Meggelen via sebastiaan.van.meggelen@greenwheels.nl.

Wil je gelijk solliciteren? Klik op "Solliciteer nu" 👇 en we komen z.s.m. met je in contact! Wij vinden je motivatie voor de functie en onze organisatie heel belangrijk, dus vergeet deze niet mee te sturen!

Ga je bij ons aan de slag? Dan vragen we je om een VOG verklaring.