Financieel Administratief Medewerker

Solliciteer nu

Financieel Administratief Medewerker

Wil jij werken bij het nr 1 bedrijf dat bijdraagt aan een betere wereld en minder auto's op straat? Vind je flexibiliteit in je werk en werktijden belangrijk? Ben je graag bezig met verschillende onderwerpen op het gebied van Finance? Houd jij ervan om de administratie op orde te hebben en initiatief te nemen? Wil je graag werken in het centrum van Rotterdam, op een steenworp vanaf het station?

Stap dan in!  

Parttime (32-40 uur) · Rotterdam

Wat ga je doen?

Als Finance collega versterk jij Greenwheels op het financiële vlak door het oppakken van administratieve zaken en ad hoc projecten. Hierbij ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele financieel administratieve proces.
Focus hierbij zal in eerste instantie liggen op debiteurenbeheer. We versturen 30.000 facturen per maand en jij bent voor de financiële vragen over de facturen, het aanspreekpunt. Voor jou staat de klant dus echt op nummer 1; jij zorgt dat de klanten snel reactie krijgen op hun vragen. En als ze een factuur vergeten zijn? Dan stuur jij hen een herinnering.

Wanneer je op de debiteuren helemaal bent ingewerkt, krijg je ook andere taken binnen het Finance team erbij. Zodat we onderling de taken van elkaar kunnen overnemen. 

Ben jij de persoon die we zoeken?

Onze ideale kandidaat:

  • Is beschikbaar voor 32-40 uur per week;

  • Heeft al wat relevante werkervaring en een administratieve achtergrond;

  • Kan goed omgaan met Finance tools (wij gebruiken van Exact Globe);

  • Heeft een aanpakkersmentaliteit en neemt initiatief met verbeterpunten;

  • Heeft goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels (Nederlands spreken is een must!);

  • Heeft een oog voor detail en werkt gestructureerd.

Wat bieden wij?

1. Een goed salaris (2500-3200 bruto)

2. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

3. Uitstekende pensioenregeling

4. 28 vakantiedagen (bij 40 uur)

5. Gratis toegang tot onze fitnesszaal

6. Korting op Greenwheels abonnement

7. Flexibiliteit in werkplek en werktijden

8. Werkplek in hartje Rotterdam

9. Diverse opleidingsmogelijkheden


Over Greenwheels

Steden leefbaarder maken, dat is wat we doen. En daar werken we bij Greenwheels elke dag hard aan. Voor elke Greenwheels-auto verdwijnen 11 andere auto's van straat, hiermee creëren we ruimte in onze steeds drukker wordende steden. Wij weten dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken.

We groeien harder dan ooit, we bereiken steeds meer mensen met onze duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. We zijn een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. De Rotterdamse cultuur zie je terug in onze organisatie. We houden van korte lijnen en zijn pragmatisch. En we zijn heel trots op ons product en ons bedrijf! Tenslotte staan we niet voor niets in ‘De inspirerende 40’, een lijst van de meest inspirerende bedrijven in NL. 

Procedure

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

  • een korte get-to-know
  • 1e sollicitatiegesprek
  • online assessment
  • 2e sollicitatiegesprek

Vragen?

Ben je enthousiast geworden maar heb je nog een vraag? Neem dan contact op met ons People&Culture team via hr@greenwheels.nl.

Wil je gelijk solliciteren? Klik op "Solliciteer nu" 👇 en we komen z.s.m. met je in contact! Wij vinden je motivatie voor de functie en onze organisatie heel belangrijk, dus vergeet deze niet mee te sturen!